• Mer från Cape Winelands

Mer från Cape Winelands

Av Emma Angelin Holmén 2013-11-02

Nu i slutet av veckan handlar det mycket om vägen framåt, projektet utvärderas och fortsättning diskuteras. Igår var det möte och på det kom Ministern, Mr Fritz från provinsen. Han är ansvarig för social welfare i provinsen som består av 5 miljoner och det var viktigt att han kom på mötet. Det togs beslut om att det finns en vilja att fortsätta utveckla samarbetet och en arbetsgrupp kommer jobba vidare med det.  Vi har även varit på studiebesök på äldreboenden och träffpunkter under veckan tillsammans med kommunernas personal och våra politiker. Vi har också besökt Worcester museum som är en viktig del i tidsresorna och Bridging Ages här i Cape Winelands.

Det har varit en mycket givande vecka med många intressanta diskussioner, känns väldigt bra när olika yrkeskategorier som omsorgschefer, museipersonal, politiker och de som arbetar i omsorgen kan träffas över gränserna, då växer goda idéer fram.

Idag, lördag åker vi hem sent och innan dess blir det besök på Robben Island där Mandela satt fängslad, Godahoppsudden och  museet District Six.