Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Premiär för nya utställningen Energismart

Inlagt 28 november 2013 av Stefan Siverud i Byggnadsvård
Vd:n på Kalmar Energi, Anna Karlsson, klipper isoleringsbandet – så var utställningen invigd!

Nu har den nya vandringsutställningen Energismart – energieffektivisering av gamla hus invigts. Ett 50-tal besökare minglade och åt energikakor då utställingen invigdes den 27 november. Museichef Örjan Molander pratade om länsmuseets uppdrag att arbeta med aktuella samhällsfrågor, länsantikvarie Birgitta Eriksson pratade om hållbar utveckling och vd:n på Kalmar Energi Anna Karlsson poängterade vikten av att ta hand om de gamla husen som en miljöinsats.

Efter invigningen hölls en föreläsning om varsam energieffektivisering av bebyggelseantikvarie Liselotte Jumme.

Kommentera

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken

Besöksadress: Skeppsbrogatan 51, Ångkvarnen
Postadress: Box 104, 391 21 KALMAR