Genom att använda webbplatasen godkänner du vår användning av webbplatskakor. Jag godkänner! | Vad är webbplatskakor?

AKTIVITETER PÅ KALMAR LÄNS MUSEUM!

Kronan -  från skepp till vrak
Fast pris: 800 kr                           Pris per person: 50 kr
Tid: 60 minuter
Plats: Kronanutställningen

Kronan - från skepp till vrak med föreläsning
Fast pris: 800 kr                           Pris per person: 50 kr
30-70 personer
30 minuter föreläsning i konferenssal + 30 minuter i Kronanutställningen

Kronan "on the spot" – Krigsfartyget

Kronan "on the spot" - Brott och straff

Kronan "on the spot" - Medicin och sjukvård

Kronan "on the spot" - Det flytande palatset

Stadsvandring
Teman som erbjuds är: Staden och makten - 1600 tal, Staden och muren 1600-tal, Staden och öarna- 1600-tal till 1800-tal

Plats: Kvarnholmen med start vid Kalmar läns museums entré

15-35 personer: 5 000 kr inklusive moms.

36-70 personer: 7 000 kr inklusive moms.

71-100 personer: 8 500 kr inklusive moms.

För dramatiserad stadsvandring tillkommer en kostnad av 2 000 kronor (inklusive moms) på ordinarie pris.

Gästabud på Eketorps borg
Pris per person: 600 kr
20 – 65 personer
I priset ingår 1 dryck, 33 cl vin eller öl alternativt alkoholfritt.

Fantastiska Eketorps borg på Ölands södra Alvar erbjuder en magnifik miljö tillsammans med den imponerande järnålders- och medeltida borgen. I samband med det medeltida gästabudet byter du om till tidstypiska kläder innan du sitter till bords för 5-rätters middag med en ”touch” av medeltid. En kväll med mycket skratt och kanske en dans är vad du kan förvänta dig på Eketorp. Varmt välkommen!

Medeltida femkamp på Eketorps borg
Pris per person: 250 kr
20 - 150 personer

Fantastiska Eketorps borg på Ölands södra Alvar erbjuder en magnifik miljö tillsammans med den imponerande järnålders- och medeltida borgen. Den medeltida femkampen äger rum under lekfulla former med moment som bågskytte, avfyrning av vår dragkraftsslunga, kungsridning, sko blacka och dra kavel. Ytterligare alternativ förekommer.

Sidan uppdaterades 13 februari 2017 klockan 14.25