Genom att använda webbplatasen godkänner du vår användning av webbplatskakor. Jag godkänner! | Vad är webbplatskakor?

24 september är guidningen av Kronan flyttad till klockan 14:00.

1 september 2017

Årets utgrävningar i Sandby borg

Efter en lyckad insamling till vägrenoveringen startar 2017 års utgrävningar i Sandby borg den 18 september. Visningar för allmänheten kommer att hållas varje vecka. Här hittar du visningsschemat. Vi återupplivar en favorit från förra året, den 29 september anordnas en barndag med aktiviteter i borgen mellan kl 10 och kl 14. Föranmälan till barndagen görs i formuläret nedan.

Under skördefesten har vi även öppna visningar på helgen, kl 11 och kl 13 lördagen den 30 september. Parkering sker på anvisad plats.

För visningarna tar vi en frivillig avgift på 50 kr, som kan betalas kontant eller med Swish.

Sidan uppdaterades 8 september 2017 klockan 16.47

Oskarshamn

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar