Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Följ museets utgrävningar vid E4 Ljungby

Karta över utgrävningen.

Under sensommaren kommer Museiarkeologi Sydost , Kalmar läns museum att göra arkeologiska förundersökningar längs E4:an vid Ljungby. Detta sker som ett led i Trafikverkets planer på att bredda E4:an i detta område. Undersökningarna kommer att utföras på 6 platser norr om Lagan.. I de följande kartbilderna kan man följa vad arkeologerna hittar på de olika platserna - i samma stund som de registrerar fynd och anläggningar.

Kommentera

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken

Besöksadress: Skeppsbrogatan 51, Ångkvarnen
Postadress: Box 104, 391 21 KALMAR