Genom att använda webbplatasen godkänner du vår användning av webbplatskakor. Jag godkänner! | Vad är webbplatskakor?

29 jan 2015

Fullsatt invigning av Ett län i beredskap

Invigningen av länsmuseets nya utsällning om beredskapsåren, Ett län i beredskap lockade storpublik. Skotte Lindes föredrag om åren under beredskapen fick hållas två gånger för att alla besökare skulle få möjlighet att lyssna till Skotte.

Kalmar PRO-kör bjöd på musikaliska örhängen från 1940-talet i en till brädden full Kronansal. Invigde gjorde Britta Forsberg från Kristvallabrunn som hade bidragit med sina beredskapsminnen till utställningen.

I samband med utställningen preseneterades även studiecirkeln med temat beredskapsåren. Du kan anmäla dig och läsa mer om studiecirkeln här.

Sidan uppdaterades 22 juni 2016 klockan 11.51