Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Insamlingen till Sandby borg lyckades!

I sista stund nåddes insamlingsmålet för utgrävningen av Sandby borg via Kickstarter som pågått sedan 27 november i år. Donatorer från i huvusak Kalmar och Öland men även ifrån utlandet har bidragit till målet som var satt till 400 000 kr.

– Det gick vägen. Det såg lite mörkt ut ett tag och vi hoppades på ett nyårsmirakel. Och det blev ett mirakel. Vi är väldigt glada och tacksamma, säger Helena Victor, projektledare för utgrävningarna av Sandby borg.

Till sommaren genomförs utgrävningen av Kalmar läns museums arkeologiavdelning Museiarkeologi Sydost. Projektet är även tänkt att resultera i en bok.

Kommentera

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken

Besöksadress: Skeppsbrogatan 51, Ångkvarnen
Postadress: Box 104, 391 21 KALMAR