Genom att använda webbplatasen godkänner du vår användning av webbplatskakor. Jag godkänner! | Vad är webbplatskakor?

6 mar 2015

Länsmuseet medverkar i Sydafrikas största morgonprogram

Bridging Ages, länsmuseets avdelning för internationell tillämpad kulturarvspedagogik, arrangerar just nu South Africa-konferensen i Pretoria med drygt 100 deltagare från hela världen. Konferensen inleddes på onsdagen med deltagarnas presentationer.

Sydafrikas biträdande minister i Arts and Culture (ansvarig för bl.a. kulturarv o museer) i Sydafrika höll öppningsanförandet som är väldigt positivt när det gäller tidsresemetodik.

Onsdag den 4 mars 7.30 Sydafrikansk tid satt Ebbe Westergren i morgonsoffan i Sydafrikas största morgonprogram, Morning Live på SABC TV, tillsammans med Chief Director från Kulturdepartementet, för att prata tidsresemetodik i cirka 10 minuter.

Programmet har många miljoner tittare.

Konferensen pågår under veckan med bland annat tidsresa och presentationer från de olika tidsresegrupperna i Sydafrika.

Sidan uppdaterades 22 juni 2016 klockan 11.51