Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Nu kan du beställa hämtmat från Kalmar läns museum

Från och med idag kan du beställa mat på nätet och hämta din mat i museets reception. Utbudet består av smörgåstårtor, mackor, sallader och tårtor. Det finns även dryck att köpa till maten i receptionen.

-Vi vill göra det enklare för våra kunder som vill ta med sig maten genom att erbjuda avhämtning i vår reception, säger Lotta Selander Jakobsson som är ansvarig för länsmuseets prisbelönta kafé. Nu kan våra kunder snabbt och enkelt beställa maten i förväg och hämta sin mat på markplan.

Här beställer du mat: kalmarlansmuseum.se/mat

Kommentera

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken

Besöksadress: Skeppsbrogatan 51, Ångkvarnen