Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Oförglömliga onsdagskvällar på Kalmar läns museum

Nu släpper vi vårprogrammet för Kalmar läns museum! Missa inte våra fullspäckade onsdagar som bjuder på allt från från beredskapstid till byggnadsvård.

Låt oss bli ditt vardagsrum varje onsdagskväll! Här kan du se, höra eller göra intressanta, oväntade och spännande saker varje vecka. Varför inte kombinera med en fika i vårt mysiga kafé, Kafé Ångkvarnen, före programmet? Vi erbjuder också roliga familjeaktiviteter under vinterlov och påsklov. Perfekt att ta med barn och barnbarn på!

Lyssna på sr.se för mer information om alla förelasningar här.

Ladda ner Ladda ner vårens program som PDF.

Ladda ner vårens program som PDF. pdf 151 kB

Kommentera

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken

Besöksadress: Skeppsbrogatan 51, Ångkvarnen