Genom att använda webbplatasen godkänner du vår användning av webbplatskakor. Jag godkänner! | Vad är webbplatskakor?

24 september är guidningen av Kronan flyttad till klockan 14:00.

12 januari 2017

Våren har kommit till länsmuseet!

Nu är skinkan uppäten, granen utraskad och knäcken slut. Det är dags att ta nya tag och blicka framåt mot en annalkande vår nu när dagarna långsamt blir längre och ljusare.

Här på länsmuseet inleder vi vårens programserie med en lunchföreläsning där historiker Peter Danielsson berättar om tidningskungen och mångsysslaren Jon Engström torsdagen den 19 januari kl 12.00.

Vi fortsätter sedan med program varje onsdag och vissa andra veckodagar under hela våren, till och med 10 maj.

Varmt välkommen in för att hämta ditt eget exemplar av vårt tryckta program. Du kan också ladda ner det digitalt här.

Vi ses på länsmuseet i vår!

Sidan uppdaterades 19 januari 2017 klockan 12.44

Ölands norra udde

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar