Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Våren har kommit till länsmuseet!

Nu är skinkan uppäten, granen utraskad och knäcken slut. Det är dags att ta nya tag och blicka framåt mot en annalkande vår nu när dagarna långsamt blir längre och ljusare.

Här på länsmuseet inleder vi vårens programserie med en lunchföreläsning där historiker Peter Danielsson berättar om tidningskungen och mångsysslaren Jon Engström torsdagen den 19 januari kl 12.00.

Vi fortsätter sedan med program varje onsdag och vissa andra veckodagar under hela våren, till och med 10 maj.

Varmt välkommen in för att hämta ditt eget exemplar av vårt tryckta program. Du kan också ladda ner det digitalt här.

Vi ses på länsmuseet i vår!

Ladda ner Vårprogram 2017 Kalmar läns museum

Vårprogram 2017 Kalmar läns museum pdf 848 kB

Kommentera

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken