Genom att använda webbplatasen godkänner du vår användning av webbplatskakor. Jag godkänner! | Vad är webbplatskakor?

17 mar 2014

VÅRKAMPANJ - Kalmars elbilspool dELbil!

Vill du också vara med i Kalmars unika elbilspool?

Nu har du chansen att bli medlem och få tre månader utan medlemsavgift, samt första körningen gratis upp till 2 timmar.
 Gå in på www.delbil.se och registrera dig nu. Använd kampanjkoden ”VÅRKAMPANJ” så får du:

3 månader gratis medlemsavgift (värde 372 kr).
Första körningen gratis upp till 2 timmar.
Därefter 124kr/månad, ingen bindningstid.

Du bokar elbilarna via www.moveabout.se och betalar bara för tiden du bokar. För komplett prislista se www.moveabout.se.

Detta erbjudande gäller till och med 30 april 2014.

Har du några frågor så hör av dig på kontorstid till 031-799 28 04 eller maila till info@moveabout.se

Fem bilar

Tre bilar finns på Skeppsborgatan 51, (Kalmar läns museum) en bil finns på Trädgårdsgatan 12, en bil är placerad på Två systrars väg i Norrliden vid HSB. Det finns dessutom en snabbladdare vid Giraffens köpcenter där du kan ladda bilen fullt på max 30 min. Du hämtar din bil på bokad tid och plats. Sedan öppnar du bilen med ditt nyckelkort, tar ut laddkabeln och kör. Du kan köra max 15 mil innan bilen behöver laddas.

El och försäkringar ingår

Det finns många fördelar med att köra elbil. Det är miljövänligt, tyst och bekvämt. Bilarna laddas av förnybar energi vid en laddstolpe. Alla kostnader för el, försäkring, eventuell trängselskatt och annat ingår. Du kan via Move About boka elbil även i andra städer.

Regionalt samarbete

Delbil är ett samarbete mellan Kalmar Energi, Kalmar läns museum, Kalmar kommun och Move About samt HSB Sydost.

Sidan uppdaterades 22 juni 2016 klockan 11.51