Sandby borg

Hör den spännande berättelsen om en 1 500 år gammal massaker på sydöstra Öland. Vem var ansvarig för denna ohyggliga händelse? Historien om Sandby borg har på grund av de makabra fynden och den spännande arkeologin blivit en världsnyhet på grund av de unika fynden och mordgåtan. Ta del av utställningen med hjälp av en guidad tur och få berättelsen om de dramatiska händelserna.

Pris

  • Grupp med vuxna upp till 20 personer: 1 200 kr. Är ni fler bokar vi in två guider för att guidningen ska bli så bra som möjligt. Den andra guiden kostar då 600 kr.
  • Grupp med barn och ungdomar (skolklass): 900 kr
  • Utöver guidningen tillkommer entré till museet. Entrépriset i samband med en guidning är 90 kr per person (ordinarie pris 130 kr person).

Samtliga priser är inklusive moms.

Tidsåtgång

Ca 45-60 minuter.

Språk

Guidningen är på svenska. Vi genomför en guidad visning på engelska vid särskild förfrågan.

Boka en guidning

För att boka en guidning, hör av dig med din bokningsförfrågan till Kalmar läns museums reception via reception@kalmarlansmuseum.se eller 0480-45 13 00. Du kan också fylla i vårt formulär. Vi återkommer med en bekräftelse så snart som möjligt. Observera att bokningen är klar först när vi har varit kontakt med varandra och säkerställt tid och datum gemensamt.