onsdag 27 mars kl. 12:00 - 13:00

FÖRÄLDRALUNCH: Så hjälper du ditt barn till integritet och självkänsla

Boka biljett hos Nortic

Med författarna Emelie och Andreas Sjölander och Therese Sandström, kurator Kalmarsundsskolan, Kalmar

Författarna Emelie och Andreas Sjölander, som skrivit succéboken Barnen i Kramdalen - en saga om integritet, tafsare och nättroll, och utvecklat läromedel för att stärka barns självkänsla, berättar tillsammans med kurator Therese Sandström om hur vi på ett lättsamt sätt kan lära barnen integritet och om hur vi vågar börja prata om ämnet med våra barn. Vad kan vi som vuxna säga och göra för att stärka våra barns självkänsla och ge dem mod att säga stopp? Inspirerande och lärorik föreläsning för alla som har barn i sin närhet. Möjlighet att köpa böcker och få dem signerade efteråt. 

Entré: 75 kr med årskort, 125 kr utan. Boka och betala din biljett själv direkt på nätet, www.kalmarlansmuseum.se/bokning  eller i vår reception. Tillval: Njut av en värmande tallrik soppa på Restaurang & Kafé Ångkvarnen före eller efter berättarkvällen! Inklusive bröd, vatten, kaffe på maten. Tillägg: 95 kronor.  

Webbsänds!

Besök vår restaurang!

Restaurang & Kafé Ångkvarnen hittar du på fjärde våningen i Kalmar läns museum med vacker utsikt över Kalmarsund. I den mysiga matsalen äter du mat tillagad från grunden, mestadels av lokala och ekologiska råvaror. Missa inte ”gofikan” från vårt eget bageri!

Pris: 75 kr med årskort, 125 kr utan

Plats: Kronansalen

Boka biljett hos Nortic

Se vad som händer på museet idag.

Draken & Skytten - En lokalhistorisk berättarkväll med musik 29 mars

Fixarakuten: Lär dig laga dina kläder själv

Fler evenemang på museet: