Här är några exempel på vad nyhetsbrevet innehåller:

• aktuella evenemang
    • inbjudningar till seminarier
    • tips om olika stöd som du som företagare kan ansöka om
    • projketets genomförande och resultat
    • goda exempel och olika perspektiv om kulturarvet kan användas som en resurs för affärsutveckling

Prenumerera

Prenumerera på Unika historiska Kalmar läns nyhetsbrev genom att registrera din e-postadress.

När du har registrerat din e-postadress kommer du att få ett bekräftelsemail. Observera att mailet innehåller en länk som du måste klicka på för att hamna på utskickslistan.

Snart kommer ditt första nyhetsbrev från oss!

Vill du inte länge ha nyhetsbrev från oss kan du avanmäla dig genom att klicka på den här länken och ange din e-post.

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som Kalmar läns museum behandlar inom ramen för Unikas historiska Kalmar läns nyhetsbrev sker för att kunna administrera prenumerationen och skicka ut information till dig. De personuppgifter som du lämnar i samband med en prenumeration av nyhetsbrevet behandlar vi endast för syftet att fullgöra prenumerationen. En förutsättning för att vi ska kunna behandla dina personuppgifter för detta ändamål är att du samtycker till behandlingen.

Behandlingen sker med ditt medgivande för direktmarknadsföring eller för vårt berättigade intresse att skicka direktmarknadsföring. Du har rätt att invända mot behandling av personuppgifter för direktmarknadsföring. Du kan invända mot direktmarknadsföring genom att kontakta Kalmar läns museum. Om du har gjort en sådan invändning slutar vi att behandla dina personuppgifter för direktmarknadsföring.

I Kalmar läns museums integrationspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter.