Här är några exempel på vad nyhetsbrevet innehåller:

• aktuella evenemang
    • inbjudningar till seminarier
    • tips om olika stöd som du som företagare kan ansöka om
    • projketets genomförande och resultat
    • goda exempel och olika perspektiv om kulturarvet kan användas som en resurs för affärsutveckling

Prenumerera

Prenumerera på Unika historiska Kalmar läns nyhetsbrev genom att registrera din e-postadress via den här länken.

När du har registrerat din e-postadress kommer du att få ett bekräftelsemail. Observera att mailet innehåller en länk som du måste klicka på för att hamna på utskickslistan.

Snart kommer ditt första nyhetsbrev från oss!

Vill du inte länge ha nyhetsbrev från oss kan du avanmäla dig genom att klicka på den här länken och ange din e-post.

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som Kalmar läns museum behandlar inom ramen för Unikas historiska Kalmar läns nyhetsbrev sker för att kunna administrera prenumerationen och skicka ut information till dig. Vi sparar bara din e-psotadress. De personuppgifter som du lämnar i samband med en prenumeration av nyhetsbrevet behandlar vi för syftet att fullgöra prenumerationen. Vi kan komma att använda din e-postadress för att marknadsföra evenemang, aktiviteter, seminarier och andra tjänster inom projektet. En förutsättning för att vi ska kunna behandla dina personuppgifter för detta ändamål är att du samtycker till behandlingen.

Behandlingen sker med ditt medgivande för direktmarknadsföring eller för vårt berättigade intresse att skicka direktmarknadsföring. Du har rätt att invända mot behandling av personuppgifter för direktmarknadsföring. Du kan invända mot direktmarknadsföring genom att kontakta Kalmar läns museum. Om du har gjort en sådan invändning slutar vi att behandla dina personuppgifter för direktmarknadsföring.

För att vårt nyhetsbrev ska fungera behöver vi anlita en nyhetsbrevstjänst som får tillgång till de personuppgifter som du delat med dig av till oss. För detta använder vi tjänsten Mailchimp. Vi sparar bara din e-postadress så länge som du är prenumerant på nyhetsbrev. När du avregistrerar dig tar Kalmar läns museum bort dina personuppgifter. Du avregistrerar dig genom att använda länken i slutet av nyhetsbrevet. Länk till Mailchimps intigritetspolicy.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål, men kan komma att delas med andra, för att kunna rapportera aktiviteter inom de projekt vi driver, som exempelvis projektfinansiärer. Finansiärer är till exempel EU:s regionalfond.

I Kalmar läns museums integrationspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter.