Boka guidad visning i Borgarnas ö

Följ med till järnålderns Öland och få en inblick i livet i byar och borgar på ön för 1600 år sedan. Varför byggdes borgarna? Vilken roll hade de? Och vad berättar de fantastiska fynden för oss som lever i dag? Fokus ligger på borgarna Sandby and Eketorp som är de mest utgrävda fornborgarna hittills. Den här guidningen ger dig också alltid senaste nytt från det pågående forskningsprojektet om Ölands fornborgar.  

Läs mer om utställningen

Prices

  • Privat gruppvisning: 1 200 kr
  • Gruppvisning  för skolklass: 900 kr

Priset gäller för en grupp upp till 30 personer. Är ni fler bokar vi in två guider och delar upp gruppen för att guidningen ska bli så bra som möjligt. Den andra guiden kostar då 600 kr.

Vid bokning av visning tillkommer alltid entré till museet för alla deltagare som är 19 år och uppåt. Entrépriset i samband med en bokad visning är 90 kr/person (ordinarie pris 130 kr/person).

All prices include VAT.

Antal deltagare

Vi kan ta emot max 30 personer per grupp. Om gruppen överstiger detta antal behöver deltagarna delas upp i mindre grupper och fler visningar behöver bokas.

Time

Cirka 45 minuter

Language

Guidningen är på svenska. Vi genomför visningar på engelska vid särskild förfrågan.

Bokning och kontakt

Vi kan ta emot din bokning redan nu, men guidade visningar kan genomföras först från och med den 8 juni när utställningen öppnar.

Hör av dig med din bokningsförfrågan i god tid före ert önskade datum för en guidad visning till info@kalmarlansmuseum.se, 0480-45 13 00 eller genom att fylla i webbformuläret. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Observera att bokningen är klar först när vi har varit kontakt med varandra och säkerställt tid och datum gemensamt.