Lehdistöesitys "Kärleksstigen" -näyttelystä Nybrossa

Valborgin messujen aattona rakkauden päivän yhteydessä Nybrossa avataan näyttely "Spot on - Suurin kaikista on rakkaus". Toivotamme median lämpimästi tervetulleeksi lehdistönäytökseen ennen näyttelyn avaamista yleisölle.

Treffiaika

Torstaina 28.4.2022 klo 10.00

Suunnitteluarkiston sisäänkäynti, Pukebergarnas väg 24, Nybro

Osallistuminen

Nybron kunta, paikalliset yritykset ja Ainutlaatuisen historiallisen Kalmarin maakunnan projektipäällikkö Maja Heuer ovat paikalla ja haastateltavissa.

Ilmoitus

Ennakkoilmoittautuminen lehdistönäytökseen tapahtuu Maja Heuerille sähköpostitse maja.heuer@kalmarlansmuseum.se.

Tietoja näyttelystä

Hanke Ainutlaatuinen historiallinen Kalmarin läänin uusin näyttely liittyy siihen, että hanke kehittää yhteistyössä Nybron kunnan, yritysten ja yhdistysten kanssa vuoden 2022 aikana Nybron Badhusparkeniin kuuluvaa Kärleksstigen-paikkaa. Erilaisten matkailun lisäksi tuotteita, jännittäviä elämyksiä syntyy myös itse "Kärleksstigenissä", jossa pääset osallistumaan ihmisten tarinoihin rakkaudesta.

Näyttelyssä vierailijat voivat osallistua henkilökohtaisiin rakkauskokemuksiin, joita Kalmarin maakuntamuseon antiikkimies Gabriella Johansson on kerännyt Nybroborista. Ja tietysti on niin, että Brunnsparken ja sen ympäristö, joka nykyään tunnetaan Rakkauden poluna, esiintyy usein nykypäivän rakkaustarinoissa! Sekä Thebacken että Linnéasjön vierailevat myös muutamassa tallennetussa tarinassa, mikä on todiste siitä, että alueella on yhteys kaikkeen rakkauteen ja romantiikkaan.

- Näyttelyllä haluamme tehdä Kärleksstigenin näkyväksi kohtauspaikkana läpi aikojen ja innostaa, kuinka Nybroborin tarinat yhdessä paikallishistorian kanssa voivat edistää eri toimijoiden välisiä uusia yhteistyöhankkeita uusien matkailutuotteiden luomiseksi, kertoo projektipäällikkö Maja Heuer Ainutlaatuinen historiallinen Kalmar. lääni.

Näyttely on esillä Design-arkiston sisääntuloaulassa Pukebergissä Nybrossa 30.4.-22.5.2022.

Hankkeesta Ainutlaatuinen historiallinen Kalmarin maakunta

Ainutlaatuinen historiallinen Kalmarin maakunta on yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on kehittää elinkeino- ja yhdistyselämää sekä luoda uusia ainutlaatuisia matkailutuotteita kulttuuriperinnön voimavarana. Hankkeessa järjestetään erilaisia aktiviteetteja, jotka perustuvat matkakohteen kehittämiseen sivustokehityksen kautta. Hankkeen aikana syntyy eri teemoisia klustereita, joissa yritykset ja yhdistykset tarjoavat erilaisia tuotteita. Sen yhteydessä esitetään erilaisia näyttelyitä toistuvan näyttelyformaatin "Spot on" muodossa, joka valaisee näitä teemoja.

Vuonna 2021 läänistä on valittu erilaisia paikkoja, joita tänä vuonna kehitetään luomalla, järjestämällä ja toteuttamalla erilaisia toistuvia tapahtumia kokemus- ja vierailupakettien avulla.

Hankkeen omistaja on Kalmarin kunta Kalmarin maakuntamuseon yhteistyökumppanina. Muita kumppaneita ovat Emmabodan, Hultsfredin, Högsbyn, Mörbylångan, Nybron, Oskarshamnin, Torsåsin, Vimmerbyn ja Västervikin kunnat sekä Kalmarin maakunta, Kalmarin läänin hallintoneuvosto, Linnaeus-yliopisto, Destination Kalmar, Kalmar County Homestead Association ja Öölannin maakunta. Kotiseutuyhdistys.

Hanke kestää tammikuusta 2021 huhtikuuhun 2023 ja sitä rahoittavat mukana olevat toimijat, Kalmarin maakunta ja EU:n aluerahasto.

Lue lisää: https://www.facebook.com/unikahistoriskakalmarlanhttp://www.kalmarlansmuseum.se/byggnadsvard/unika-historiska-kalmar-lan/

Ainutlaatuinen historiallinen Kalmarin läänin logo    Euroopan aluekehitysrahaston logo