Arvoituksia ja mysteereitä kuninkaallisella Kronan-aluksella

Kalmarin maakuntamuseon Kronanin projektipäällikön Lars Einarssonin kanssa

Kuningaslaivan Kronanin hylkypaikalla tehtyjen meriarkeologisten tutkimusten ja tuhansien syvyyksistä löydettyjen löytöjen tutkimuksen ansiosta tiedämme paljon Ruotsin suurvaltojen aikakaudesta ja sen ihmisistä. Mutta löydöt ovat myös hämmentäviä, ja joitain asioita emme todennäköisesti koskaan saa selville. Mikä kuninkaallinen asiakirja oli löydetty lakkasinetti, jossa oli alun perin sinetöity Kolme kruunua? Mikä oli miehistön jäsenen nimi, joka omisti puulaatikon, jossa oli kaiverrettu nimikirjaimet EPSON? Ja kranaatinheitin - onko se ainutlaatuinen löytö aikakaudelta vai olisiko se voitu pudottaa laivan yli hylkypaikan yli satoja vuosia myöhemmin? Kysymyksiä on paljon ja vastauksia vähän. Liity kanssamme syvään sukellukseen ratkaisemattomien arvoitusten ja mysteerien joukkoon, jotka liittyvät suurvaltojen aikakauden suurimman sotalaivan löytöihin!

Tilaa KLM-Play! https://kalmarlansmuseum.se/play/

Osallistuminen