Löytömatkalla Vimmerbyn kauniissa keskustassa

Ellen Olssonin ja Jan Westergrenin kanssa rakentamassa antiikkia, Kalmarin lääninmuseota.
Vuonna 2020 maakuntamuseo teki rakennustilauksen Vimmerbyn Storgatanin kortteleista. Teos antoi meille mahdollisuuden sukeltaa syvälle vanhalle keskustalle tyypillisiin rakennusyksityiskohtiin ja luonteenpiirteisiin ja siten sen kokemiseen. Illan aikana Ellen ja Jan vievät meidät matkalle paneelien, ikkunoiden, ovien ja värityksen sekaan antaakseen kuvan siitä, miksi vanhat talot näyttävät sellaisilta kuin ne näyttävät.

Luento pidetään Vimmerbyn kaupungintalon täysistunnossa ja lähetetään myös suorana sieltä. Voit siis valita osallistutko luennolle paikan päällä Vimmerbyssä, näytölläsi kotona samaan aikaan vai toistettavana myöhemmin.