Metallit pyhässä palveluksessa ja paljon muuta

Kalmarin lääninmuseon kuraattorit Karin Adriansson ja Stina Damberg

Maakuntamuseon kuraattorit Karin Adriansson ja Stina Damberg ovat työskennelleet useiden vuosien ajan Växjön hiippakunnan toimeksiannosta kirkkojen metallilaitteiden vahinkoinventaation parissa. Nyt he kertovat kokemuksistaan Smoolannin ja Hallannin matkoilta. Postimerkkien kautta he ovat oppineet vanhoista mestareista ja saaneet nähdä upean käsityötaidon. Se koskee kaikkea keskiaikaisten kirkkojen säilyneistä esineistä uuden hopean tuloon kirkkoihin 1800-luvun jälkipuoliskolla. Paljon iloa!

Tue podcastiamme Museimagasinet!

Pidätkö podcastistamme? Hyvä! Olisimme äärettömän kiitollisia, jos voisit tukea meitä Swischin kautta, kun olet lopettanut kuuntelun. Jopa pieni penni voi tehdä suuren eron, monet purot ovat niin sanotusti pieniä. Ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta auttaa meitä nyt, ehkä myöhemmin! Mutta kuuntele podcastiamme mitä tahansa. 😊

Tähän numeroon voi Swischa: 123 235 85 21. Voit vapaasti merkitä maksusi siihen, minkä osan olet kuunnellut!

arkeologia historia keskiaikainen