Kuninkaallinen laiva Kronan

Tykkilentopallojen pauhina sekoittuu huutoon ja ruudin savu on tiheää Öölannin edustalla. Yhtäkkiä iso laiva kaatuu! Voimakas räjähdys muuttaa taivaan verenpunaiseksi. Shipwood heitetään kuin tulitikkuja ilmaan yhdessä ihmisten kanssa, kuin epälojaaleja nukkeja taivaalle. Kuninkaallinen laiva Kronan on uponnut!

Koe Kronan-näyttely yhden taitavan oppaamme kanssa ja hanki koko tarina Kronanista, suurvaltojen aikakaudesta ja maailmanluokan Ruotsin meriarkeologisesta historiasta!

Myöntää

• Aikuisten ryhmä: 1 200 SEK, enintään 30 henkilöä.
  • Ryhmä lasten ja nuorten kanssa (koululuokka): 900 SEK
  • Hinta on voimassa enintään 30 hengen ryhmälle. Jos teitä on enemmän, varaamme kaksi opasta, jotta opastus on mahdollisimman hyvä. Toinen opas maksaa silloin 600 kruunua.

Opastetun kierroksen lisäksi on sisäänkäynti museoon. Sisäänpääsymaksu opastetun kierroksen yhteydessä on 90 SEK per henkilö (normaalihinta 130 SEK per henkilö).

Kaikki yllä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ajankulutus

Opastettu kierros kestää 45-60 minuuttia.

Kieli

Opas on ruotsiksi. Toteutamme opastettuja kierroksia englanniksi pyynnöstä.

Varaa opastettu kierros

Varataksesi opastetun kierroksen ota yhteyttä Kalmarin läänimuseon vastaanottoon varauspyyntösi kautta vastaanotto@kalmarlansmuseum.se tai 0480-45 13 00. Voit myös täyttää lomakkeemme. Palaamme vahvistuksen kanssa mahdollisimman pian. Huomaathan, että varaus on valmis vasta, kun olemme olleet yhteydessä toisiimme ja varmistaneet yhteisen ajan ja päivämäärän.