Upp och ner för stadsmuren i 1600-talets Kalmar

15 maj 18:00 – 19:30

Stadsvandring med fängslande berättelser om människor som levde och verkade när staden på Kvarnholmen var ny.

Med Lars Larsson och Johan Thulin, antikvarier, Kalmar läns museum

Descrizione

På 1600-talet var Kalmar en sluten fästning omringad av vallar, bastioner och raveliner. I dag finns en del spår kvar av den svunna tiden, men mycket är gömt under parkeringsplatser och vårdcentraler. Under den här vandringen söker vi spåren av stadens gömda hemligheter. Längs vägen, som leder upp och ner för olika befästningsverk, tar vi del av fängslande berättelser om människor som levde och verkade när staden på Kvarnholmen var ny.

Docente

Med Lars Larsson och Johan Thulin, antikvarier, Kalmar läns museum

Buono a sapersi

• Vi kommer att ta oss upp på utvalda delar av den gamla befästningsmuren, så bekväma skor är att föredra.
  • Vandringen startar vid länsmuseets reception.
  • Var på plats senast 17.45 för utdelning av hörutrustning.
  • Il biglietto deve essere acquistato prima dell'inizio dell'escursione.

Istruzioni per l'acquisto e la prenotazione

compilare Quantità persone al prezzo.
clic data.
clic il tempo (visibile dopo aver cliccato sulla data).
Clicca su "Prenota ora".
Quando hai finito di fare acquisti o vuoi semplicemente controllare i tuoi acquisti, fai clic sul carrello nella parte superiore dell'elenco.
Quindi paghi o scegli di continuare a fare acquisti.
Se nel carrello vuoi rimpiangere e rimuovere qualcosa, tieni il puntatore del mouse sulla piccola croce rossa accanto all'immagine e fai clic su "Rimuovi".

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Upp och ner för stadsmuren i 1600-talets Kalmar”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *