KLM-Play

– din historia nära dig!

Som museum har vi en lång tradition av att sprida kunskap och bidra till folkbildning. Kalmar läns museum vill vara en resurs som berikar och berör. KLM-Play är vår senaste satsning som syftar till att göra kulturarvet tillgängligt för fler, samtidigt som vi vill ta vara på digitaliseringens möjligheter att skapa nya kulturupplevelser. KLM Play bidrar inte bara till att Kalmar läns museum är öppet dygnet runt, det gör också att otillgängliga platser blir tillgängliga för fler.

Om KLM-Play

KLM Play är Kalmar läns museums egen streamingtjänst där vi samlar alla våra föreläsningar. Innehållet i KLM Play är ett smörgåsbord av kulturella upplevelser med något för alla smaker. Lyssna till när föreläsare med olika bakgrund och professioner delar mig sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vad är du intresserad av att veta mer om? Välj mellan områden om alltifrån arkeologiska mysterier till lokala profiler och svenska regenter.

Titta nu! KLM-Play

För företag och organisationer

En förmån

En personalförmån kan vara många olika saker. Det kan vara ett gymkort, en femkamp eller ett julbord. Det kan också innebära en möjlighet att lära känna sin hembygd via kulturupplevelser. KLM-Play ger din personal tillgång till det lokala kulturarvet där de bor!

Vi vill därför erbjuda KLM Play som en personalförmån på samma sätt som friskvård eller andra aktiviteter.

Titta var och när du vill!

När ett konto har skapats och din personal har tillgång till prenumeration kan de fritt titta på alla tidigare föreläsningar och kommande livesändningar. Det är en förmån som kan användas precis när det passar den enskilde. På resa, hemma framför TV:n eller surfplattan. När man vill och kan helt enkelt.

Som en present

KLM-Play passar också bra som julklapp eller sommarpresent.

Prisexempel

Pris för prenumeration
Halvår: 199 kr per anställd
Helår: 299 kr per anställd

Kostnadsexempel för 50 anställda:

Halvår: 199*50 = 9 950 kr
Helår: 299*50 = 14 950 kr

*Priser anges exklusive moms.

Kundservice

Vi svarar på dina frågor! Du når oss alla vardagar klockan 8-16 via 0480-45 13 00 eller reception@kalmarlansmuseum.se.

Varmt välkommen att boka din prenumeration idag!

Ta kontakt med oss för mer information om prenumeration och villkor! Använd gärna nedan formulär.