Konferens & Event

Välkommen att boka nästa konferens, seminarium, företagsaktivitet, lansering eller middag hos oss!

Vi erbjuder en historisk miljö med moderna mötesrum där den fantastiska utsikten över Kalmarsund och Öland ramar in er vistelse. Dessutom kan du som gäst njuta av god hemlagad mat eller härbakat fika från museets restaurang och bageri.

Vad sägs om sekelskiftesmiddag, guidning, stadsvandring, föreläsning, frågesport eller historisk modevisning? Möjligheterna att skapa en unik upplevelse är många! Vi hjälper dig gärna att kombinera ditt besök med spännande, lärorika och minnesvärda aktiviteter och upptäcka lite mer av allt som museet har ett erbjuda.

Vi har byggt om våra lokaler och erbjuder utrustning, lokaler, kompetens och teknisk produktion för att genomföra både möten på plats och distans i en professionell miljö där ljus, ljud och bild ska ge den bästa upplevelsen.

 

Kronansalen

Kronansalen erbjuder fantastiska möjligheter till en lyckad konferens för upp till 56 personer i biosittning, 36 personer i skolsittning, 28 personer i fyrkant och 22 personer i U-bord. Från Kronansalen har du en vacker utsikt över Kalmarsund och gångavstånd till buss- och tågstation.

I salen finns det tillgång till projektor och duk, högtalaranläggning med tillhörande mikrofon och mygga, samt hörselslinga och Internetuppkoppling (10 mb). I salen finns det även möjlighet att sitta i mindre grupper, vid tre runda bord som tar 21 personer totalt.

I Kronansalen erbjuds alltid enklare förfriskningar såsom frukt, godis, juicer, vatten och kaffe/the. Utanför Kronansalen finns ståbord för mingelfrukostar och fikastunder, gärna kombinerat med ett besök i våra utställningar.

 

Villkor

Vi förstår att saker kan komma emellan och att ni måste avboka eller flytta er konferens.

Flyttar ni datum innebär det oftast att avbokningskostnad kan undvikas.

  • Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
  • Avbokning som sker senare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25%, 3 veckor innan ankomst 50%, 2 veckor innan ankomst 75% och 1 vecka innan ankomst 100% av beställningens värde.
  • Vid avbokning av del av bokat arrangemang skall ersättning avse den beställda delen. Eventuella avbokningar bör ske skriftligen.

Allmänna villkor för konferenser, gruppbokningar och övriga arrangemang. pdf 23 kB

Bokningsförfrågan

Fyll i bokningsformuläret eller maila oss på info@kalmarlansmuseum.se så återkommer vi till dig med mer information om vad vi kan erbjuda. Du kan också ringa oss på 0480-45 13 00.

 

Vår restaurang går att abonnera för större sällskap vid till exempel middagar, mingel och andra evenemang. Det finns möjlighet att visa en presentation via skärmar i serveringen. Med vår ljudanläggning och trådlöst headset kan du vara säker på att alla gäster kan ta del av din presentation på bästa sätt. Restaurang & Kafé Ångkvarnen har fullständiga rättigheter.