Konferens

KONFERERA I KRONANSALEN!

Kronansalen erbjuder fantastiska möjligheter till en lyckad konferens för upp till 85 personer i biosittning, 36 personer i skolsittning, 28 personer i fyrkant och 22 personer i U-bord. Från Kronansalen har du en vacker utsikt över Kalmarsund och gångavstånd till buss- och tågstation.

I salen finns det tillgång till projektor och duk, högtalaranläggning med tillhörande mikrofon och mygga, samt hörselslinga och Internetuppkoppling (10 mb). I salen finns det även möjlighet att sitta i mindre grupper, vid tre runda bord som tar 21 personer totalt.

I Kronansalen erbjuds alltid enklare förfriskningar såsom frukt, godis, juicer, vatten och kaffe/the. Utanför Kronansalen finns ståbord för mingelfrukostar och fikastunder, gärna kombinerat med ett besök i våra utställningar.

Pris per person

Dagkonferens ex. moms  Pris
    Förmiddagskaffe med smörgås/bulle 65 kr
    Lunch inkl. lättöl/mineralvatten och kaffe med godbit 130 kr
    Eftermiddagskaffe med kaka 65 kr
    Konferenslokal/värd inkl. frukt och vatten 135 kr
    Summa395 kr
    Halvdagskonferens ex. moms
    Förmiddagskaffe med smörgås alt eftermiddagskaffe med kaka 65 kr
    Lunch inkl. lättöl/mineralvatten och kaffe med godbit 130 kr
    Konferenslokal/värd inkl. frukt och vatten 105 kr
    Summa300 kr
    Halvdagskonferens utan lunch ex. moms
    Förmiddagskaffe med smörgås alt eftermiddagskaffe med kaka 65 kr
    Konferenslokal/värd inkl. frukt och vatten 115 kr
    Summa180 kr
    Kvällskonferens, från 16:00
    Fika med smörgås alt. kaffe med kaka 65 kr
    Konferenslokal/värd inkl. frukt och vatten 175 kr
    Summa 240 kr

För samtliga priser tillkommer moms.

Bokningsförfrågan:

Alla konferensgäster har 20% rabatt i museibutiken.
    Vill ni ha hjälp med present till föreläsare, kan vi hjälpa er hitta något lämpligt i butiken.
    Ring 0480-45 13 00 eller maila reception@kalmarlansmuseum.se

Självklart gör vi även anpassade paket som passar just era önskemål.
    Tveka inte att fråga oss om råd och hjälp!

Vid avbokning eller ändring av datum

Vi förstår att saker kan komma emellan och att ni måste avboka eller flytta er konferens.

Flyttar ni datum innebär det oftast att avbokningskostnad kan undvikas.

• Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
    • Avbokning som sker senare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25%, 3 veckor innan ankomst 50%, 2 veckor innan ankomst 75% och 1 vecka innan ankomst 100% av beställningens värde.
    • Vid avbokning av del av bokat arrangemang skall ersättning avse den beställda delen. Eventuella avbokningar bör ske skriftligen.

Allmänna villkor för konferenser, gruppbokningar och övriga arrangemang. pdf 23 kB