7 december 2015

Nu släpper vi vårprogrammet!

Samtidigt som det råder febril aktivitet i tomtens verkstad, snickrar vi ihop de sista punkterna i vårens onsdagsprogram här på länsmuseet!
Som prenumerant på länsmuseets nyhetsbrev får du en smygtitt redan nu och har första tjing till biljetterna.
17 härliga onsdagsprogram väntar på dig i vår och som vanligt bjuder vi på en blandning av skratt, spänning, allvar och aktuella och angelägna ämnen - från dans till debatt!

Boka och köp biljett redan nu – till dig själv och/eller någon du tycker om och ge bort en upplevelse i julklapp.
Som årskortsinnehavare betalar du 50 kronor, utan årskort kostar det 100 kronor där inget annat anges.

DECEMBERTIPS: Under december månad köper du årskort för bara 150 kronor, ord pris 250 kr.

EN GOD NYHET: Vi bjuder alla på kaffe eller te när du köper kaffebröd eller smörgås varje onsdag från 16.30!

Alla program startar klockan 18.00 och varar 1-1,5 timme om inget annat anges! Förboka din biljett i god tid för att försäkra dig om en plats. Ring vår reception, 0480-451370 vardagar 8.30-10.00 och 14.00-16.00, eller mejla tillreception@kalmarlansmuseum.se

Jag önskar dig en lugn och stressfri advent och en riktigt God Jul!

Du hittar alla programpunkter i vårt kalendarie.

Maria Kanje
Producent, Kalmar läns museum