Föreläsning, Musik

Extraföreställning: Hyllningskväll till Ola Magnell

Biljetterna till den första föreställningen tog slut på rekordtid! Nu har du en ny chans!

Vi hyllar Kalmarsonen Ola Magnell (1946-2020) med ytterligare en kväll i Restaurang & Kafé Ångkvarnen på länsmuseet. Per och John framför utvalda, personliga favoriter ur Ola Magnells låtskatt och berättar om hans liv i ett samtal med länsmuseets Maria Kanje. Vi gör detta till ännu en minnesvärd helkväll där du som gäst gärna får dela med dig av dina minnen av och tankar kring Ola Magnell.

Förgyll kvällen med god mat och dryck! Baren är öppen, vi har fullständiga rättigheter och erbjuder bland annat en läcker plocktallrik med ostar, kallskuret, bröd, grönt och dipsåser under kvällen. Spelningen startar klockan 18.00, du är varmt välkommen från klockan 17.00.
Boka gärna bord om du vill äta! Ring 0480-45 13 60 eller epost kafé@kalmarlansmuseum.se

Deelnemen

Per Trossmark och John Skarsgård

Datum Tijd

Torsdag 18 april 2024 kl. 18:00

SEK 125

Goed om te weten

Evenemanget äger rum i museets restaurang på plan 4.

Welkom!