Historieklubben för dig mellan 9-12 år

Är du mellan 9 och 12 år och tycker att historia är roligt och spännande? Då tror vi att Historieklubben är något för dig!

Tillsammans lär vi oss en massa om livet förr och nu, ser de olika utställningarna på museet, gör studiebesök på intressanta platser, träffar experter, gör ibland egna utställningar, medverkar i en del av museets verksamhet under skolans lovdagar, upptäcker spännande saker bakom kulisserna och mycket mer!

Ledare är Johan Thulin, museipedagog på Kalmar läns museum i samverkan med Kalmar Stads Hembygdsförening. Historieklubben samarbetar också med Kalmar Kulturskola och Kalmar stadsbibliotek.

Det kostar inget att vara med i Historieklubben och du kan bli medlem direkt! Men föranmäl dig till  Johan  Thulin via e-post: johan.thulin@kalmarlansmuseum.se så vi vet att just du kommer!

Historieklubben är möjlig att genomföra tack vare en generös gåva av familjen Tedde Jeansson.