Dagens lunch v. 4

Måndag
Kycklinggryta med curry, lök och paprika. Serveras med ris och kokt broccoli. 119 kr


Tisdag
Kålpudding av färs från Mysinge och Västerslät. Serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt Solmarkapotatis. 119 kr


Onsdag
Isterband från Västerslät med dillstuvad potatis och picklade rödbetor från Solmarka. 119 kr


Torsdag
Helgrillad fläskkarré av Västerslätgris med rosmarin och äpple. Serveras med potatisgratäng och skysås. 119 kr


Fredag
Lammfärsbiffar av färs från Västerslät. Serveras med Hasselbackspotatis och gräddsås. 119 kr


Rätter som serveras hela veckan (måndag till fredag)
Ugnsbakad torskfilé med baconsmul. Med rostade cocktailtomater, oliver och rödlök. Serveras med citronsås och blomkålspuré. 119 kr
Auberginegryta med tomat och paprika. Serveras med ugnsbakad röd och gul lök och bulgur. 119 kr


Sidan uppdaterades 19 augusti 2019 klockan 15.39

Gärdslösa

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar