Dagens lunch v. 14

Måndag
Köttfärslimpa av Mysinge- och Västerslätfärs. Serveras med champinjonsås, rårörda lingon, pressgurka och ugnsstekt Solmarkapotatis. 119 kr


Tisdag
Ångkvarnens lufsa med rimmat fläsk från Västerslät och rårörda lingon. 119 kr


Onsdag
Klassiska svenska köttbullar på färs från Mysinge- och Västerslät. Serveras med gräddsås, potatismos och rårörda lingon. 119 kr


Torsdag
Smördegsinbakad kycklingfilé från Öland med halloumi, rökt skinka och sesamfrön. Serveras med potatisgratäng och örtfetaostsås. 119 kr


Fredag
Stek – Fransk rostbiff, kött från Mysinge. Serveras med potatisgratäng och rödvinssås. 119 kr


Rätter som serveras hela veckan (måndag till fredag)
Veckans fisk: Krämig fiskgryta med lax, torsk, räkor, fänkål och vitt vin. Serveras med bladspenat och ugnsbakad strimlad röd paprika. 119 kr
Veckans vegetariska/veganska: Krämig pasta med pesto, haricots verts, körsbärstomater och spenat. Serveras med grillad halloumi och rostade pumpakärnor. 119 kr


Sidan uppdaterades 19 augusti 2019 klockan 15.39

Påryd

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar

Ändrade öppettider
Museet och restaurangen är stängda under påskhelgen, långfredagen 10 april till annandag påsk 13 april. Restaurangen är stängd på helger tillsvidare.