*
Helgbuffé 4-5 maj
*Grillad fläskkarré med bearnaisesås och rostade grönsaker. (GF, LF)
*Fish and chips med kokt potatis och kall gurksås. (GF, LF)
*Vegetarisk paj på dagens råvaror och kockens val. Basilikakräm.
Salladsbuffé, bröd, en liten godbit, kaffe från Balck och kranmärkt vatten ingår.
Helgbuffén står uppdukad kl. 11:00-14:00.
Pris: 149 kr, barn 80 kr
*
Lunchbuffé 6-10 maj
Lundi:
*Lasagne av färs från Mysinge och Västerslät. Basilikakräm.
*Vegetarisk lasagne av sojafärs och Ölandsbönor. Basilikakräm.
*Fiskgryta av vit fisk med fänkål, dill, purjolök, vitt vin och grädde. Kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
Mardi:
*Krämig kyckling-pastasås med svamp, vitlök och timjan. Tagliatelle. (LF)
*Vegetarisk svamp-pastasås med vitlök, purjolök och timjan. Tagliatelle. (LF)
*Fiskgryta av vit fisk med fänkål, dill, purjolök, vitt vin och grädde. Kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
Mercredi:
*Stekt fläsk från Västerslät med löksås, rårörda lingon och kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
*Vegetarisk lasagne av sojafärs och Ölandsbönor. Basilikakräm.
*Fiskgryta av vit fisk med fänkål, dill, purjolök, vitt vin och grädde. Kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
Kristi himmelsfärdsdag:
*Köttfärslimpa av färs från Mysinge och Västerslät. Kokt potatis från Axelssons i Aby, gräddsås och rårörda lingon. (GF, LF)
*Vegetarisk köttfärslimpa av sojafärs och Ölandsbönor. Kokt potatis från Axelssons i Aby, gräddsås och rårörda lingon. (GF, LF)
*Fiskgryta av vit fisk med fänkål, dill, purjolök, vitt vin och grädde. Kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
Vendredi:
*Närproducerad, grillad Pork Belly, kamben och majs. Rostad potatis från Axelsson i Aby och ramslöksaioli. (GF, LF)
*Vegetarisk köttfärslimpa av sojafärs och Ölandsbönor. Rostad potatis från Axelssons i Aby och ramslöksaioli. (GF, LF)
*Fiskgryta av vit fisk med fänkål, dill, purjolök, vitt vin och grädde. Kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
Salladsbuffé, bröd, en liten godbit, kaffe från Balck och kranmärkt vatten ingår.
Lunchbuffén står uppdukad kl. 11:00-14:00.
Pris mån-ons och fre: 139 kr, barn 75 kr
Pris torsdag 9 maj: 149 kr, barn 80 kr
*
Helgbuffé 11-12 maj
*Köttfärslimpa av färs från Mysinge och Västerslät. Kokt potatis från Axelssons i Aby, gräddsås och rårörda lingon. (GF, LF)
*Vegetarisk lasagne av sojafärs och Ölandsbönor. Basilikakräm.
*Fiskgryta av vit fisk med fänkål, dill, purjolök, vitt vin och grädde. Kokt potatis från Axelssons i Aby. (GF, LF)
Salladsbuffé, bröd, en liten godbit, kaffe från Balck och kranmärkt vatten ingår.
Helgbuffén står uppdukad kl. 11:00-14:00.
Pris: 149 kr, barn 80 kr
*