Regalskeppet Kronan

Upplev Kronanutställningen med en av våra duktiga guider och hör hela berättelsen om regalskeppet Kronan, Stormaktstiden och om svensk marinarkeologisk historia i världsklass! 

Läs mer om utställningen

Priser

  • Privat gruppvisning: 1 200 kr
  • Gruppvisning  för skolklass: 900 kr

Priset gäller för en grupp upp till 30 personer. Är ni fler bokar vi in två guider och delar upp gruppen för att guidningen ska bli så bra som möjligt. Den andra guiden kostar då 600 kr.

Vid bokning av visning tillkommer alltid entré till museet för alla deltagare som är 19 år och uppåt. Entrépriset i samband med en bokad visning är 90 kr/person (ordinarie pris 130 kr/person).

Samtliga priser är inklusive moms.

Antal deltagare

Vi kan ta emot max 30 personer per grupp. Om gruppen överstiger detta antal behöver deltagarna delas upp i mindre grupper och fler visningar behöver bokas.

Tid

45-60 minuter

Språk

Guidningen är på svenska. Vi genomför visningar på engelska vid särskild förfrågan.

Bokning och kontakt

Hör av dig med din bokningsförfrågan i god tid till reception@kalmarlansmuseum.se, 0480-45 13 00 eller genom att fylla i webbformuläret. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Observera att bokningen är klar först när vi har varit kontakt med varandra och säkerställt tid och datum gemensamt.