Vår matfilosofi

Vi ställer höga krav på hållbarhet, smak och närproducerade råvaror. Med fokus på bra råvaror från lokala producenter och en ekologisk medvetenhet vill vi göra gott för både människor, djur och natur. Vi lagar all mat från grunden i vårt egna kök och samarbetar så mycket som möjligt med lokala leverantörer.

Vi lägger stort fokus på växtbaserade, näringsrika, naturliga och ekologiska ingredienser och anpassar vår meny efter säsong. Vi lagar maten utifrån lokala traditioner med influenser och erfarenheter som våra kollegor bär med sig. 

Transporter

Genom ett aktivt arbete med samkörning har vi reducerat antal råvaruleveranser per vecka. När vi väljer leverantörer tittar vi också på hur de arbetar med hållbara transporter.

Kranmärkt vatten

Vi är kranmärkta av branschorganisationen Svenskt Vatten (svensktvatten.se, nytt fönster). Det innebär att vi har valt att inte sälja flaskvatten. Däremot serverar vi härligt bubbelvatten och vanligt vatten i vår tappkran, gratis!

Leverantörer

Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg och är mycket stolta över våra samarbeten.