Jenny Nyströms julbord

Julbord. Julbord. Julbord.

Samla kollegorna eller föreningen och kom i julstämning hos oss på Kalmar läns museum. Njut av ett traditionellt, lokalt och hemlagat julbord inspirerad av det svenska smörgåsbordet, samtida med allas vår egen Jenny Nyström, vars konst du även kan uppleva i museets restaurang. Julbuffén innehåller allt från klassiska rätter till kallskuret, specialiteter, överraskningar och smaskiga sötsaker. Dessutom erbjuder vi välsmakande vegetariska och veganska alternativ. Allt noga tillagat av våra kockar.

Restaurangen har fullständiga rättigheter. 

Gruppaktiviteter

Utöver julbordet kan vi hjälpa till att skräddarsy er upplevelse med en guidad tur eller föreläsning på museet. Jenny Nyström har format vår bild av den hur den svenska jultomten och hur julgranen ska se ut. Så självklart rekommenderar vi även er att boka en guidad visning med en inspirerande och kunnig guide som berättar om konsten i samband med julbordet eller julfesten.

Har ni andra önskemål om gruppaktiviteter, hör av er till oss om tips och idéer! 

Sittningar och priser

I år erbjuder vi vårt julbord endast till grupper och företag som består av minst 35 personer. Vi serverar julbordet alla veckodagar under perioden 28 november till 22 december 2022. 

Julborden är enbart tillgängliga mot förbokning via vårt digitala formulär. Boka gärna ditt julbord i god tid för att vara säker på att det finns plats den dagen ni vill komma.

Bokningen är klar först när vi har varit kontakt med varandra och säkerställt tid och datum gemensamt. 

Sittningstid

Pris (per person)

Priset gäller för gruppbokningar om minst 35 personer.

Dryck tillkommer. 

Vardagar, dagtid vuxen Från 595 kr
Vardagar, kvällstid, vuxen Från 695 kr
Helg, dagtid, vuxen Från 695 kr
Helg, kvällstid, vuxen Från 795 kr

Villkor för avbokningar och ändringar

Bokningen är klar först när vi har varit kontakt med varandra och säkerställt tid, datum och gäster gemensamt. 

Antalet bokade gäster gäller. Blir ni färre debiterar vi för det antal som står i bokningsbekräftelsen. Blir det fler än det angivna antalet får de betala för det faktiska antalet gäster på plats.

Eventuell avbokning av hela bokningen ska ske senast 10 dagar innan bokad dag, annars debiterar vi fullt pris. 

Avbokningar och ändringar sker till e-postadressen kafe@kalmarlansmuseum.se eller via tfn 0480-45 13 60 (Restaurang & Kafé Ångkvarnen).

Slutfakturan debiteras efter det att eventet är avslutat.